ΕΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
   1 1  1  1  1 
3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού στην 8η ARTOZYMA
Ομάδες από όλη την Ελλάδα θα διαγωνιστούν και θα παρουσιάσουν παραδοσιακές ξεχασμένες συνταγές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του σήμερα και στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου στο 3ο Πανελλήιο Πρωτάθλημα Ψωμιού στο πλαίσιο της 8ηςARTOZYMA.
 
   
 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού θα διαρκέσει τρεις ημέρες και περιλαμβάνει:

  • Ένα γευστικό ταξίδι από το παρελθόν που θα ξεκινήσει την πρώτη μέρα με την παρασκευή, τη γευστική δοκιμή και τη βράβευση τοπικών παραδοσιακών άρτων από όλη την χώρα.
  • Ακολούθως τη δεύτερη μέρα οι ομάδες θα μας ξεναγήσουν σε παραδοσιακές συνταγές πρωινού (γλυκού και αλμυρού), με γεύσεις ξεχασμένες στο χρόνο, γαστρονομικά μυστικά που θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες.
  • Την τρίτη ημέρα η Τέχνη του άρτου έχει την τιμητική της, καθώς οι αρτοτεχνίτες θα παρουσιάσουν εικαστικά καλλιτεχνήματα από ζυμάρι.
 
 
Στη λήξη του Πρωταθλήματος θα αναδειχθεί για δεύτερη φορά η Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας, που αποστολή της θα έχει να αναδείξει έξω από τα σύνορα της χώρας μας, τα αρτοποιήματα του ελληνικού παραδοσιακού φούρνου. 
 
Στο πλαίσιο αυτό θα συμμετέχει σε διεθνείς διαγωνισμούς, φόρουμ και εκδηλώσεις προκειμένου να προωθήσει και να μυήσει το κοινό στην τέχνη και τα ευεργετικά μυστικά του «πλάθειν» στην Ελλάδα.
 
Το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού διοργανώνεται από την GruppoFL σε συνεργασία με το σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης, την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και υπό την αρωγή της ΔΕΘ-HELEXPO, στο πλαίσιο της 8ης ARTOZYMA 24-26 Φεβρουαρίου 2018. 
 
Δείτε παρακάτω βίντεο από την προηγούμενη διοργάνωση: 
 

Για πληροφορίες σχετικές με διάθεση χώρων και τιμές ενοικίασης, μπορείτε να επικοινωνείτε: 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ARTOZYMA
Τηλ.: +30 2310 291135

Fax: +30 2310 291692
e-mail:
artozyma@helexpo.gr 

Συμπληρώστε εδώ τη φόρμα ενδιαφέροντος 
 
     
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ    ΚΑΤΟΨΕΙΣ ΧΩΡΩΝ 
 
 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ
more


1
 
1
 
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ NEWSLETTES, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ